26 Kasım Kara Kamçı Kocaeli At Yarışı Tahminleri

 

İki gün önce Bursa, Dün İzmir'i normal şablonda 1726 TL kazandırarak kolayca bulduk. İnşallah bugünde günün en zor yarışında bankomuzu getirip, seriyi devem ettiririz.Herkese bol şans diliyorum. 

SANCAKTAR

Son katıldığı iki uzun mesafeli kum yarışında aldığı sonuçlar ile fit duruma gelen safkan, bugün uygun kilosuyla birinciliğe çok yakın görünüyor. Son olarak bu pistte Önde tempoyu belirleyip kazanan Uzunbey ve rakibini yakın kıskaca alan Atlıbey ikinci olurken hemen arkalarına konumlanıp üçüncü olmuştu. Düzlüğe kadar rakiplerini kolay takip etmiş ancak tempo biraz düşük olunca pes etmeyen rakiplerinin mücadelesine pek ortak olamamıştı. Bugünde tempo biraz daha yüksek olabilir. Gubaz ve zaman zaman yine tempoya girebilen Tahir Baba ikilisi koşunun sonucuna etki edebilecek isimler. Yine sabırla bekleyip, tempodan biraz uzak kalmasını beklediğim Sancaktar, uygunlaşan sikleti ve 28 rahat sprintiyle birinciliğin en güçlü adayıdır.  

BARTH BOY

Koşuya katılan 11 ismin neredeyse tümü tempoyu seven ve önde yerini çabucak alan safkanlar. Burada kimin tempoyu belirleyeceğini kestirmek güç ancak. en azından bekleme yaparak sonuca gitmeye çalışacak isimin belli olduğunu düşünüyorum. Özellikle Kocaeli kumunda böyle sert tempo ile gelen yarışları 4-5 gidip yakın takip eden Barth Boy geçen hafta burada ikinci sırayı kapmıştı. Düzlüğün başı ile birlikte rakiplerinin içine girebilirse, performansını kalan mesafelerde artıracağını düşündüğüm Barth Boy,  bekleme yapsada alıcı sprinte sahip olmayan rakipleri yanında, dün sabah gerçekleştirdiği kenter işi ile günün banko ismidir. 

UÇANBİLGİN

Son yarışında cazip konumda iken günün bankosu olarak önerdiğim ve beni yanıltmayan safkan yine sevdiği şartlarda koşacak. Önde temponun bol olduğu koşularda daha farklı seviyeye çıkıp, iyi sonuçları almasını biliyor. Ergüçlü, Keleşhan, Kapaklıcan ve Şintay gibi tempo konusunda kendilerini ispatlamış isimlerin bulunması lehine dönecek sonuç olacaktır. Mesafe belki bir tık uzun olsa banko bile yazılacak isim olduğunu düşündüğüm Uçanbilgin, 1000'i 1.11.5, 400'ü 28.5 rahat galobu ile birinciliğin en güçlü adayıdır. 

AMOFTA

İki koşudur yorumlayıp favori olarak önerdiğim kısrak son yarında fena performans sahaya yansıtmadı. Düzlüğe çıkılır çıkılmaz iki rakibinin sert çekişmesine yanaşmaya çalışmış ancak ne kadar çok teşvik alsada başarılı olamamıştı. Bugün Gülcem, Duraksız ve Rüzgarın Hızı gibi üç tempoyu seven ismin olmasıyla düzlükte dha farklı mücadelenin içine girebilecek favori isimleri son koşu perfromansına ulaşabilirse yakaladığı gidişat avantajıyla geçebilir. İstanbul'da ise hazırlıklarını yüne düzenli sürdürüp, 1000'i 1.09.2, 400'ü 28 rahat, 600'ü 42.8, 400'ü 27.5 rahat dereceli işlerle bitirdi. Uygun ve formda sikletini de göz önünde bulundurursak, Amafto sürprizde mutlaka yer verilmesi gereken isimdir. 

2. NORMAL ALTILI

9.10.3

1-BARTH BOY

3.5.4

3.5.4

5.4.6

11.2.5.9.12.3

2. ALTILI

9.10.3.1.7.5.4

1-BARTH BOY

3.5.4

3.5.4.2.9.7

5.4.6.1

11.2.5.9.12

Daha yeni Daha eski