21 Ağustos Kara Kamçı İstanbul At Yarışı Tahminleri

 

HARDMET

Son yarışını Ankara'da tempoyu belirleyip, günün sürprizini gerçekleştiren seri ekürisi Kahraman Trader'la birlikte koşunun favorisi konumunda yer alan Hardmet, Gazi koşusunda yedinci sırada yer aldıktan sonra, Ankara çiminde etkisiz kalıp tabelanın son sırasınada yer aldı. Ancak bugün uzayan mesafe ile birlikte tempoyu da lehine işletecek eküri avantajını değerlendirmesini beklediğim Hardmet, Ankarada "1000'i 1.03.5, 400'ü 24, 600'ü 37.9, 400'ü 24.6 rahat iki işe imza attı. Eski formuna ulaşan safkan, en ciddi rakibi Age Of Fire önünde çizgiye bir adım daha yakın görünüyor. 

GÖKYÜZÜ

Bu sezona iyi başladıktan sonra art arda aldığı kötü sonuçların sonrası binici değişikliğine gidilip, yeniden form tutan kısrak, üç koşudur, sahadan galibiyetler alarak ayrıldı. Bugün mücadele edeceği neredeyse tüm rakiplerine önceden üstünlük kurarken, son koşusu bence bu sezonun en iyisiydi. Grup-2 yarışta yine tempoyu belirleyip, sert götürmesine rağmen düzlükte dayanıklık gösterip, kesmeyince tüm bindirmelere karşılık verip, yarım boy farkla kendini potaya atmasını bildi. Bugün en iyi analşatığı binicisi Saadetin Boyraz'la biraz daha uygunlaşan rakipler yanında sahaya çıkacak. Temposunu bozmaya kalkışacak tek isim Safari. Ancak  bu kısrağında belirli bir yere kadar gücü olduğundan düzlüğe yine avantaj alıp çıkmasını beklediğim Gökyüzü, 600'ü 41.5, 400'ü 27.5 rahat galobuyla günün banko ismidir. 

ÇİRÇUZ

Bu sezonun ikinci galibiyetine son yarışında imza atan kısrak, lehine dönen mesafede , önde yalnız kalacak. En son kazanırken, Lumunaty ve Saetta gibi iki süratli ismin temposuna ayak uydurmayı bilmiş, düzlüğe çıkılırken, rahat görüntüsünü 200 tabelasından sonra lehine döndürmesini bilmişti. Bugün tam tersi olacak. Start çıkışıyla birlikte önde kuracağı tempoyu, düşük seviyede götürmesini beklediğim Çirçuz, 1000'i 1.0o2, 400'ü 24., 600'ü 36.2, 400'ü 23.8 rahat iki dereceli galop gerçekleştir5di. Usta pilotuyla beyaz bayrak ayna yarışı yapmaya çok yakın görünüyor. 

EDİTÖR

Her gün büyük emeklerle hazırladığımız içeriklerimize ve tahminlerimize büyük teveccüh gösteriyorsunuz. Teşekkür ederiz. Fakat ekonomik anlamda siteyi ayakta tutmakta her zamanki gibi güçlük çekiyoruz. Çünkü sizlerden FAZLA bir destek göremiyoruz. Sizleri sitenin kalkınması için daha duyarlı olmaya davet ediyor ve hepinize bol şans diliyorum.

1.ALTILI

1.5.3.4

4.2.3 / 5

3.1

2.4.1.8 / 3.5

4.2.5.9 / 7

3-GÖKYÜZÜ

2.ALTILI

2.4.1.8 / 3.5

4.2.5.9 / 7

3-GÖKYÜZÜ

1.6 / 2

3.4 / 7

7.1.3.9.8



Daha yeni Daha eski