20 Mayıs Foto Finiş Ankara At Yarışı Tahminleri

 


SELANİK ASLANI: Gösterişli kazandığı yarışın ardından bir süre geri alınıp Nisan ayında yeniden idman pistine dönen Selanik Aslanı, son 1 aydır hız kazandırdığı hazırlıklarında eski formuna kavuşmuş görüntüsü ile ikide iki yapabilir.

CANCANER: Kısa vadeli ve grup yarışlarda buradakilerden daha güçlü gruplara karşı mücadele eden Cancaner, eğer uzun mesafede de benzer başarıyı gösterebilirse buradaki rakiplerini geçecektir. 

LADY AVŞA: Kardeşi geçen sene Gazi şampiyonu olan Lady Avşa, henüz ona yaklaşan bir performans sergileyememiş de olsa 1800 ila 1900 arası koştuğu üç yarışta aldığı neticelerin bu grubu geçmeye yeteceğini düşünüyorum. 

ÇELEMLİ: Kilosu ağır olduğu için bugün biraz geri planda kalmışa benzeyen Çelemli, uzun zaman sonra katıldığı çim yarışında benzer rakipleri gerisinde bırakıp kazandıktan sonra uzunda ikincilikte kalmıştı. Yeniden yatkın olduğu mesafeye dönen safkanın ideal rakipleri arasında kazanması sürpriz olmaz. 

Şansınız bol olsun. 

Foto Finiş Ankara At Yarışı Tahminleri

1. ALTILI

6 SELANİK ASLANI // 4,7,9
1,6,4,8,3,2
2,6,3,7,1
2,1,6
2,4,6,9
1 LADY AVŞA BANKO

72 TL // 288 TL

2. ALTILI

2,4,6,9
1 LADY AVŞA BANKO
1 ÇELEMLİ // 2,3,4
8,3,4,7,2,1
5,1,7
6,3,5,10,2

72 TL // 288 TL



Daha yeni Daha eski