16 Mayıs Yiğit Can Adana At Yarışı Tahminleri (TUTTU)

 


KING SAMET: Yarış hayatının ilk koşusunda fena koşmamış olsa da istediği düzlük yarışını yapamayan safkanın daha hazır ve tecrübeli gireceği bu mücadelede ilk koşusunun aksine iyi yer tutması durumunda rakiplerine üstünlük kuracaktır. 

HEAD VORKER: Üst gruplardaki performansları dikkate alındığında buradaki rakiplerine göre birkaç gömlek fazla duran Head Vorker'ın son günlerde karşılaştığı rakipler grup mücadelelerde çok iyi yarışlar çıkarttılar. Erkek Tay Deneme Koşusu'nda göremediğimiz safkanın uzun mesafeli yarışlarla klasik koşulara hazırlandığını düşünüyorum. Daha önce yarış kazandığı kaliteli jokeyiyle rakiplerine fırsat vermeyecektir. 

YİĞİTBATUHAN: Uzun aradan sonra katıldığı ikinci yarışında sert grubu gerisinde bırakan safkanın daimi binicisi Serkan Yıldız idaresinde ve bomboş kilo ile katılacağı bu koşudan da birincilik çıkartmasını bekliyorum. 

Bol şans. 

Yiğit Can Adana At Yarışı Tahminleri

1. ALTILI

4,6,7,2,8
1,3,2,7
2 KING SAMET // 8
4,2,1,3,5,8
1,3,8,5,7,2
2 HEAD VORKER BANKO

144 TL // 288 TL

2. ALTILI

4,2,1,3,5,8
1,3,8,5,7,2
2 HEAD VORKER BANKO
8,3,5
5,1,2,6,4
5 YİĞİTBATUHAN // 9

144 TL // 288 TL

Daha yeni Daha eski